Opékaný banán

Opečený banán na pomeranči je skvělá varianta, jak obměnit svůj svačinový jídelníček. Příprava je rychlá a výsledek velmi chutný. Pokud byste měli chuť není problém si na banán ještě navrch nastrouhat třeba trochu hořké čokolády.

 

Suroviny

banán

pomeranč

skořice

med

vlašské ořechy

 

Postup:

Banán oloupeme a podélně rozpůlíme. Ořechy rozsekáme a opražíme na suché pánvi, dáme stranou. Na pánev dáme banán, zapálíme plamen a ihned na banán vymačkáme pomeranč a pokapeme medem. Necháme rozpálit a přidáme lžičku skořice. banán ve šťávičce opékáme, dokud trochu nezhnědne. Servírujeme na talíř, přes banán nalijeme zbylou šťávičku z pánve a posypeme vlašskými ořechy. 

 

 

  

Rychlý kontakt

  

734 363 616

 

praha.dejvice@svet-zdravi.cz

 

V.P.Čkalova 26, Praha 6

    
 
 Zdravé hubnutí
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

K. Báčová, Dis.
V.P.Čkalova 26
Praha 6 (Dejvice)
734 363 616